YERLİ OTOMOBİL TOOG ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

 Türkiye"nin Otomobil Girişimi Grubu TOGG imzasını taşıyan yerli otomobillerin ilk iki tanıtıldı.Henüz Konsept olan yerli otomobiller için genel bir teknik bilgi aktarımı yapabiliriz


Anadolu Grubu,BMC,Kök Grubu,Turkcell, Türkiye Odalar ve borsalar Birliği ile zorlu grubu ortaklığınca üretimi desteklenen yerli otomobil 2022 Yılında tamamen satışa açık olacak yerli Ve Milli Otomobil TOGG C-SUVV Olacaktır.bu otomobil dört çeker Ve arkadan itişli olmak üzere iki farklı versiyonu olacak ve Otomobiller tamamen elektrikli ve kendine Ait bir sistem Ve Yazılımın Mevcuttur.


Yazılım Nemi: Elektronik Aygıtların Telefon Bilgisayar Notebook Maços  Windows 

Aygıtların Belirli Bi İş Yapmasını Sağlayan  Programların Tümüne Yazılım Denir.


İnovasyon çağında Olmamızın getirdiği Sorumluluk karı en ust seviye yerli otomobil lerimizin içerisinde göreceğiz her iki modelin hızı 180KM/S olarak sabitlenmiş durumdadır.


Arkadan itişli Modelin 200 Beygir Gücüyle karşımıza çıkacaktır. Dört Çeker Versiyonunuda 

İşe 400 Hp olacak.

Dört Çeker 0'Dan 100'Kilometre Hıza ortalama 4.8 saniyede ulaşacak ve diğer versiyonunun ise.   0' Dan 100'Km Ye 7.6 Saniye içerisinde ulaşacaktır.





 Li-On Pillerden güç olan yerli otomobil TOGG 300Km Ve 500Km + olmaz Üzere iki farklı menzil seçeneği Bulunmaktadır. yerli otomobil Elektronik güç ünitesinde bulunan yerli yazılım ile desteklenip sürdürebirlik potansiyeli tamamen bu sayede 30 Dakika Gibi kısa bir süre Zaman diliminde şarj edilecektir.

Yerli Otomobil'İn 4.5G,5G bağlantısına sahip Bir şekilde merkeze bağlanarak yazılım güncelleme alabilecek ve ileri sürüş destek sistemleri ile 3.Seviye otonom sürüş teknolojiye sahiptir.

Trafiğin Sıkısık halde olduğu zamanlarda ise kendiliğinden Dur-Kalk optimizasyonu yaparak sürücü direksiyonunun ile kontrol etmesine gerek yoktur.







Fabrikası Türkiye'nin Bursa'da Kurulacaktır.


Öncelik 5 Model 

Yerli Otomobil'İn TOGG'un fabrikanın temelinin 

2020 Yılında Atacak.2030 yılında kadar ise 

Fikrî ve Sinani mülkiyet hakları tamamen kendine Ait bir Ortak E-Platform üzerinde 5 Farklı Model Üretecek Projenin Hemen Başında 

2 Ayda Özgün Patenti Kayda geçiren TOGG, Üretime başlayacağı 2022 Yılının itibariyle ilk SUV üreticisi olarak Endüstürüde yerini alacak.

Holografik Asistan 

TÜRKİYE'NİN yerli otomobili sadece elektrikli ve akılı yazılım teknolojisinin yanı sıra inovasyonu yüksek ve kullanıcı tarafından Özgün ve Yüksek teknoloji ile donatılmış bir araç olacaktır.

2023 Yılı İtibariyle Dünyada Yerli Ve Milli Otomobil TOGG Kullanılmaya Başlayacak olan helografik asistan bizlere olacaktır.






0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski