Samsung Yeşil Renkli İphone 13"ü Tipiyle Tanıtıldı 2022 Güncel

 


8 Mar"ta Düzenlenen Apple Etkinliği M1 Ulta ve M1 Max İşlemci Mac 


Studio,İphone SE2022 5G,İphone 13 Pro için yeşil renk seçeneği birçok yeni ürün karşımıza çıktı.Apple Kararları ve Tanıttğı cihazlarda zaman zaman dalga geçen Samsung Bu Sefer Rahat Duramadı.

Geçtimiz Seneler İphone kullanıcılarına Android Deneyimi yaşatan İTEST Uygulamasına "Hiçbir balıkçı yakalı,telefonunuza nasıl görüşülecegini belirlememelidir."İfadelerini Apple Kurucusu Steve Jobs İle Dalga geçtiği yönünden sosyal Medyada eleştiri odağına yerleşen Samsung Şimdide yeni nesil Renkli 13 Tipiyle Aldı.

Samsung "Gururlandık"


Apple etkinliği bittikten sonr Samsung Mobile US Resmi Twitter Hesabından bir paylaşım yapıldı."Ultra? Teşil ?Bugün İçtenlikle Gururlandık"Denilen Twetle,tahmin edilen edilebileceğini üzere Samsung Yeşil renkli İphone 13 Apple "In Kendisinden Kopya Çektiğini İma Ediyor.Şubat"Ta Tanıtılan kopya çektiği ima ediyor.Şubat"ta Tanıtılan Galaxy S22 Ultra"nın Da Yeşil Rengi Mevcuttur.

Samsung DahaÖnce Apple Şirektinin Cihazlarının Kutusundan Şarj ADAPTÖRÜ Çıkarmasını eleştirmişti.ancak ayrı karar kendi telefonların için de almıştı.Şu Anda Samsung"un Amiral Gemisi Cihazlarının kutusundan şarj cihazı çıkmıyor.Aynı Karar ABD"De Galaxy A Serisinin Kapsamaktadır.


Sizler  Bu Konu Hakkında Neler Düşünüyorsununz ? Görüş Ve Önerilenizi Yorum Kısmında veya TeknolojiClub Ta Paylaşabilirisiniz.


0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski