Samsung Galaxy M53 5G Özellikleri Bomba Gibi Sızdırıldı 2022



 Geçtiğimiz Modellerde Söz konusu Modelin A53 5G "Nin yeniden markalanana sürümünü olacağı hakkında iddalar mevcuttu.Teknoloji Sektöründe Markalanan sürümünü hakkında iddalar mevcuttur.Teknoloji Sektörlerinde Sızan Bilgilere İle bilinen "thepixel" tarafından paylaşılan Youtube Videosu İle Bu Durum Değişti.Gelen Bilgilere Göre Cihaz 6.7 inç Full HD + Çözünürlükte Tazeleme Hzızı Bulunana Super Amoled Panel İle Birlikte Gelecek.Ek olarak delikli ekran tasarımına sahip olacak.

Yeni Modelin Özellikleri

 MeditaTek Dimensity 900 İşlemcisinden alacak 6nm fabrikasyon süreci ile üretilen yonga setinde ile üretilen 2 Adet 2.4Ghz Arm Cortex-A78 Ve Altı Adet 2.0Ghz Arm  Cortex-55 Çekirdeklerinde Ek Olarak Mali-G68 MC4 Grafik biriminde sahip.Ayrıca model iki farklı opsiyonla satışa çıkmaya hazırlanmakta.

Bizleri 8 GB Ram + 128 Gb Ve 8Gb + Ram + 256 GB Secenekleri Beklemede.Model Pil Konularında 25W Hızlı Şarj Değerinde 5.000 Mah Batarya Gücüne Sahip.




Modelin Ön Kamerası 32Megapiksel Selfie Kamerası Yer Almakta.Arka Kamerası 108 Megapiksel Ana,8 Megapiksel Ultra Geniş Açı 2 Megapiksel Makro Ve 2 Megapiksel Derinlik Sensörü Bulunmaktadır.

Peki Siz Bu Yeni Model Hakkında Ne Düşünmektesiniz ?

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski