Casper Excalibur G911 Geliyor !


Yerli Teknoloji Şirketi Casper Yeni Bir Dizüstü Bilgisayar İle Karşımızda.Casper Excalibur G11 Geliyor.

Ülkemizin en büyük Teknoloji Şirketlerinden Biri Olan Casper"İn Oyun Bilgiyasarı Markası Casper G11"İ Tanıttı.Her ne kadar tasarım konusunda standart bir görünüme sahip olsa da kasanın içindeki yüksek güçle gerektiren Kullanıcıların Favorilerini Olmaya Hazırlanmakta.


Cihaz Hakkında Özellikler


Söz konusu Yeni Model 12.Nesil Intel Core İ9-12900HK İşlemciden gücünü almakta.Bu İşlemciden Gücünü Almaktadır.Bu İşlemci NVIDIA GeForce RTX 3080 Tİ GPU İle Harmanlanmış.Casper"ın Söylendiğine göre bu ikili Türkiyede İlk Kez Bu Cihaz Kullanılmakta.Ek Olarak Herhangi benzeride bulunmamaktadır.64"GB Ye Kadar DDR5 RAM İle Desteklenebilen model,Performans Açısından Oldukça Güçlü Bir Cihaz Olmaktadır.

16 İnç Büyüklüğünde Bir Ekranla Gelen Model 500Nit Parlaklık Değeri Ve 165 Hz Tazeleme oranına sahip.Ayrıca Ekran Çözünürlükte QHD Olarak Ek Olarak Diğer İşleri Yaparken Kullanıcıları Harika Deneyim Sunaçak Ayrıca 2,5KG Ağırlığında Ve 27MM Kalınlık değerine sahip.

Peki Sizler Bu Yeni Model Çıkan Casper Cihazı Hakkında neler düşünüyorsunuz ? Alt Kısımdan Yorum Yaparak Düşüncelerinizi bizlerle ve diğer okurlarımıza paylaşabilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski