İphone Kullanıcılarına Endişeli:Maske İle Face ID Açan İOS 15.4 İçin Kritik Hata Ortaya Çıktı (Güncel)

 


Apple Sonunda maske İle Face ID Kullanıma Ve İphone Kilidi Açma Sorununa çözüm getirdi. Şu An İçin Bu Destek Sadece İphone İos 12 Ve 13 Modellerinde Ortaya Çıktı.Ancak İphone Kullanıcıları İOS 15.4 Güncellemesi ile pil örü konusunda büyük bir performans sıkıntısı yaşamaya başladı.Buna Göre İOS 15.4 Güncellemesi İphone 13 Serisi Pil Ömrü ve sağlık üzerinde kötü bir etkiye neden oldu.

İphone 15.4 Güncellemesi Ve İphone 13 Serisinin kötü etkilenen pil ömrü performansı

Apple,Maske İle FACE ID Ve İphone Kilidi Açma Desteği Sunan İOS 15.4 Güncellemesi ile İphone Kullanıcıları İçin Birçok Yenilik Bakımından Özellikler Sundu.Ancak Bu Yeniliklerin Yanında Süre Sonra Önce Yayınlanan Yemni İOS Güncellemesi,İphone Pil Ömrü İçin Oldukça Kötü Bir Etkiye Sahip.

Özellikle Bazı İphone 13 Pro Max Ve Kullanıcılara Göre İOS 15.4 Sürümünü Telefonun Pil Performansının Azaldığının Oldukça kötü etkiledi.Bir Kullanıcı Günde Sonunda Şarjının  Yüzde 80 Azaldığının Söyledi.

Başka Bir İphone Modelinde ise İOS 15.4 Güncellemesi sonrası Yüzde %97"De Telefonunun şarjının kaldığını, Fişten Çıkardığında Yüzde Yüz %100 Göründüğünü Oldukça Anlatıyor.

YinedeKullanıcıların Şarjın Kullanıcıya Göre Bataryanın Gün İçerisinde Oldukça Hızlı Boşalıyor.

Ayrıca Gündeme Gelen İlk Bilgilere Bakılırsa İOS 15.4 Güncellemesi ile gelen İPHONE 13 FACE IDD Açma Sorununu Aslında Bir Süredir Yaşanıyor. Buna Göre Bazı Kullanıcılara Göre İphone Modellerinin Pil Ömrü Android Göre Bir Günü Zar Zor İdare Ettikleri söylenmekte İphone İOS Pil Ömrü Şikayetlerin Arttığında Teoriler Arasında Mevcut Bulunuyor.




İOS 15.4 Ve Öne Çıkan Özellikleri

Apple,İOS 15.4 Sürümüyle Uzun Süredir Beklenen Maske Ve Gözlük İle Face ID açma Desteği Sunmaya başaldı.Ayrıca Öne Çıkan Bilgilere Göre İphone 13 Pro Max Veya Pro Max İçin Üçüncü Taraf Uygulamalara 120 HZ ProMotion Desteği Ve Evrensel Kontrol Özelliği Bulunuyor.

Apple İlk Kez WWDC 2021 "De Gösterdiği Evrensel Kontrol Özelliği PİadOS 15.4 İle Sunuldu.Bilinmeyen İçin Universal Control (Evrensel Kontrol),Mac Klavyesini ve İzleme Dikdörtgenini kullanarak İPAD Ve Mac Cihazlarda Sorunsuz Bir Şekide Kontrol Etmemize Olanak Tanıyor.

37  Adet Yeni Emojiyle Yer Veren Yazılım Güncellemesi Ayrıca birtakım SİRİ Geliştirmeleri,Acil SOS Özelliklerine,AB DİJİTAL COVID Sertifkası Desteğine Sahip.Ek OLarak Apple Yer Alan Aşağıdaki Hataları Düzelttiğni Belirtti:

  • Klavye"Nin Yazılan Arasında Nokta Eklemesi
  • Fotorafların Ve Videoların İCLOUD Fotorafları Arşivleri İle Eş Zamanlandırması
  • Ekranı Seslendir Erişsebilirlik Özelliklerin Kitaplar Uygulamasında İçinde Beklenmedik Biçimde Kapanması
  • Canlı Dinle"nin Denetim Merkezinde Kapatılmasına Rağmen Kapanması
Peki Maske İle FaceID Kilidi Açma desteği sunan İOS 15.4 Güncellemesinin yükledinizmi ? Eğer Sizin De Güncelleme Sonrası İphone Pİl Örü Sorunlarınız Varsa Haberin Altına Yazabir Yada TeknolojiClub Üzerinden Paylaşabilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski