Tarım Ve Orman Bakanlığı,Ay Çiçek Yağı Konusunda Twitter"de Açıklık Getirdi ! 2022



Tarım ve Orman Bakanlığı Prof.Dr.Vahit Kirişçi,Sosyal Medya Üzerinden Paylaşımda Ayçiçek Yağı Konusunda Açıklık Getirdi.

Rusya"nın Ukrayna"Ya Başlattığı işgal girişiminin ardından son bir kaç gündür
Türkiye"de Ayçiçek Yağı Stoklarının azaldığı,hatta yalnızca 1ay yetecek kadar ürün hulunduğuna dair paylaşımlar yapılıyor.

Bunun Üzerinden Bazı Marketlerin,ilgili ürüne zam yaptığında dair iddalar ve neticesinde ortaya çıkan Kargaşa Görüntülerini Konvasiyel Ve Sosyal Medyanın Akışı Yükselişi Kargaşa gündemine oturdu.
Tc Tarım Ve Orman Bakanlığı Prof.Dr.Vahit Kirişçi İse Sosyal Medya Üzerinden Yaptığı Açıklama Konuya Açıklık Getirdi.

Tarım Bakanlıktan Ayçiçek Yağı Stoklarına Dair İlk Açıklama Geldi

Tarım Ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişçi Sosyal Medya Üzerinden Yaptığı Paylaşımlarından Bilgileri Dogru Değildir.Gerekli Tedbir Alınmıştır.Ülkemizin Yeterli Miktarda Ayçiçek Yağı Stoktu Bulunmamaktadır.Asılsız İddalara  İtibar Etmeyin.Endişe Edilecek Bir Durum Söz Konusu Değidir.

Bakan Kirişimcinin Yaptığı Açıklamaya Göre Komuoyunun Duyduğu Resmi Basın Açıklaması Da Paylaştı.Tarım Ve Orman Bakanlığı Paylaşımlarından Şu Açıklamaları Yaptı Söyleniyor:




Siz Bu Konu Hakkında Ne Düşüncenizi? Görüşlerinizi TeknolojiClub Form"Da Veya Yorumlarınızı Bizlerle Paylaşmayı Unutmayınız.




0 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Gönder (0)

Daha yeni Daha eski